Ponajbolji igrač Španskog poručuje uoči velikog derbija: “Bolji smo od Mladosti i možemo biti prvaci”

Igrači Španskog slave pobjedu

Momčad Španskog predvođena trenerom Draženom Bobincem cijeli tjedan vrlo ozbiljno priprema se za utakmicu koja će odrediti završnicu sezone. Na programu je derbi sezone: Crveni u subotu (17 sati) dočekuju vodeću Mladost u 25. kolu 1. NL – Središte Zagreb.

Špansko bilježi šest pobjeda zaredom, deset u posljednjih 11 kola. Špančani su se baš raspucali. Postigli su ukupno 19 golova u posljednjih šest utakmica.

Opasnost po gol suparnika prijeti sa svih strana, Špančani su raznovrsni u postizanju golova. Nemaju izrazito istaknutog golgetera, ali zato prijete sa svih strana. Mateo Jurišić prvi je strijelac s 8 golova, prati ga Karlo Althaller sa 7, Ante Sabljić postigao je 5, David Lojber 4, a Antonio Đurić tri gola.

“Atmosfera u momčadi stvarno je odlična. To bi mogao primijetiti svatko tko pogleda barem jedan naš trening s tribine. Osjećamo se ugodno jedni s drugima i to se vidi. Siguran sam da će se ta atmosfera osjetiti i na utakmici. Vjerujemo jedni drugima i djelujemo skladno”, ističe Althaller, ove sezone možda i najbolji igrač Španskog.

“Rekao bih da smo trenutno bolja i opasnija momčad od Mladosti. To se može vidjeti i kroz statistiku strijelaca Španskog – nemamo izraženog strijelca, svi sudjelujemo i vrlo malo golova zabijamo iz pojedinačnih akcija. Većina golova padne nakon momčadske suradnje i neke dobre asistencije”, ističe Althaller.

Mladost ipak ima deset bodova prednosti…

“Istina, bodovna razlika je i dalje poprilična, ali sportska drskost nam ne dopušta odustati. I dalje vjerujemo da možemo biti prvi. Čak i ako ne uspijemo, nekoj momčadi svakako planiramo poremetiti planove ulaska u ligu više. Očekujte visok intenzitet utakmice i nogomet bez imalo straha, ipak branimo domaći teren”, poručuje veznjak Španskog.

Špansko dočekuje vodeću Mladost

Špansko dočekuje vodeću Mladost

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)