Mladost čekaju sjajan travnjak i nabrijani Špančani: “Spremni smo za veliki derbi, sve će gorjeti”

Travnjak Španskog blista uoči subotnjeg (17 sati) velikog derbija s Mladosti u 25. kolu 4. NL Središte Zagreb.

“Upravo sam ga dobro povaljao, a sutra ćemo ga još jednom pokositi i podebljati crte”, kaže nam spretni oružar Španskog Dane Banjac dok je zajedno sa svojom vrijednim pomoćnicima Jožicom i Marijanom te uz budnu pratnju predsjednika Filipa Bilandžića, poznatijeg kao Vinko, očima premjeravao uistinu odličan travnjak Španskog, koji se idilično kupao u jutarnjim sunčevim zrakama.

“Ovakav travnjak nema nitko u ligi”

“Usuđujem se reći da ovakav travnjak nema nitko u našem rangu natjecanja”, ponosno ističe predsjednik Španskog, koji nerijetko zna sjesti za upravljač kosilice i poput Laude prokrstariti travnjakom u potrazi za tek izniklim tratinčicama, koje daju dodatni šarm zelenom tepihu na kojem će u subotu od 17 sati špartati Špančani i Zabočani.

“Očekujemo rekordnu posjetu ove sezone. Bit će svojevrsna uvertira nedjeljnom derbiju Rijeke i Dinama. Ako je to utakmica desetljeća za HNL, onda je ova naša barem sezone za 4. NL”, grmi Bilandžić i šalje poruku kvartu.

“Momčad je spremna i nabrijana”

“Pozivamo naše navijače da se okupe u što većem broju. Dobro smo se pripremili, bit će dovoljno ića i pića, a momčad je spremna i nabrijana”, poručuje Bilandžić, koji paralelno nadgleda i završne radove na potpunoj obnovi klupskog lokala. Prije nekoliko dana na unutrašnju terasu postavljen je golemi televizor, valjda najveći u zapadnom Zagrebu, a još jedan ići će na vanjsku terasu koja je već u funkciji.

“Završavamo radove na terasi, a glavni toalet bit će danas riješen. Tako je dobro napravljen da se ljudi skupljaju vidjeti to čudo”, šali se alfa i omega Špančana, koji je vrlo optimističan pred derbi s Mladosti.

“Bit će nogometna fešta, sve će gorjeti”

“Igramo doista dobro, u dobrom smo tonusu, pobjeđujemo u nizovima tako da moj optimizam ima realno pokriće. Mislim da smo formirali odličnu momčad koja trenutačno igra najbolji nogomet u ligi. Ako pobijedimo Mladost, bit će tu još svega. Smanjit ćemo razliku na sedam bodova, a Mladost još ima dvije-tri nezgodne utakmice, tako da je još uvijek sve moguće. Naravno, mi moramo sve do kraja pobijediti i nadati se da će Mladost i Ravnice kiksati”, ističe Bilandžić.

Čujemo i da se najgorljiviji navijači Španskog minuciozno spremaju, vrše posljednje pripreme. Goste će dočekati vruća, ali nadasve sportska atmosfera.

“Bit će prava nogometna fešta. Naši navijači spremaju iznenađenje, sve će gorjeti”, poručuje predsjednik Španskog sa širokim osmijehom.

Dan velikih valova: subota, 17 sati.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)