Špansko “pojelo” Tigra s Pokrivačem i Rakom, prvijenac Đurića

Špansko je slavilo 2:0 protiv Tigra iz Svete Nedelje u  drugoj pripremnoj utakmici za proljetni nastavak prvenstva.

Strijelci su bili Mateo Jurišić u 12. i Antonio Đurić u 72. minuti. Đuriću je to prvijenac u dresu Španskog.

Prvijenac Đurića u dresu Španskog

Bivši talentirani junior Dinama ove je zime stigao u redove Špančana kao najpoznatiji od četiriju velikih pojačanja za drugi dio sezone i pokušaj lova na prvoplasiranu Mladost iz Zaboka.

Bila je to vrlo jaka provjera jer je Tigar prvoplasirana momčad 4. NL Središte Zagreb – Podskupina B. Podsjećamo da u redovima Tigra nastupaju dvojica poznatih prvoligaških igrača – Nikola Pokrivač  i Nikola Rak.

Pokrivač i Rak zvijezde 4. NL Središte Zagreb

Štoviše, Pokrivač je bio reprezentativac Hrvatske, upisao je 15 nastupa za Vatrene, a u vrlo zapaženoj karijeri igrao je, među ostalim, za Dinamo, RB Salzburg i Monaco.

Đurić i Jurišić lijepim golovima oplemenili su bolju igru Špančana.

Za razliku od nedavne prijateljske utakmice s juniorima Lokomotive na Kajzerici, kada su također stvarali, ali i promašivali šanse, Špančani su ovaj put na svojem bunjištu imali bolju realizaciju.

Uigravanje za nastavak sezone

Realizacija je u jesenskom dijelu sezone bila najveći problem Špančana, a upravo su Đurić i Matej Glasnović dovedeni u zimskom prijelaznom roku da to riješe.

Kada se pristigla pojačanja još malo uigraju i adaptiraju na novu sredinu, Špansko bi trebalo letjeti.

Špansko će do nastavka sezone odigrati još tri pripremne utakmice, a protivnici će biti Ban Jelačić, Gaj Mače i Zrinski Farkaševac.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)