Špansko ima veliko pojačanje: S Dinamom je rušio Juventus, bit će spektakl

Antonio Đurić i Dejan Katalinić

Špansko je dobilo baš veliko pojačanje!
Bivši junior Dinama Antonio Đurić potpisao je ugovor sa Špančanima i u petak će se pojaviti na prvom treningu u Batušićevoj 2.

Stigao je napadač koji bi trebao riješiti najakutniji problem Špančana – realizaciju. Riječ je o 25-godišnjem napadaču koji je bio velika nada Dinama. Sjećamo ga se po nastupima u Ligi prvaka mladih 2016., a proslavio se pobjedničkim golom protiv Juventusa u Torinu.

Antonio Đurić – veliko pojačanje Španskog

Tada se spekuliralo da ga želi talijanska Modena, no Đurić je prešao u austrijski LASK, a potom se vratio u Hrvatsku. Nastupao je za Hrvatski dragovoljac i Jarun.

Inozemnu karijeru nastavio je u sjevernoirskom Glentoranu, a zatim je igrao za slovenske klubove Krško i Dravu iz Ptuja.

Špansko raste na svim razinama

Đurićeva karijera nije se razvijala kako se očekivalo zbog različitog spleta okolnosti. Razmišljao je o trajnom umirovljenju i posvećivanju obiteljskom biznisu, no nakon otvorenog i sadržajnog razgovara s predsjednikom Špančana Filipom Bilandžićem i direktorom Dejanom Katalinićem, odlučio je prihvatiti ponudu Španskog.

Jasno, Đurića su htjeli mnogi, za peti rang natjecanja on je veliko, zvjezdano ime, no očito je prepoznao da se u Španskom gradi momčad koja ima značajne ambicije.

Projekt Španskog ubrzano raste na svim razinama i može se očekivati da će rasti i dalje. Možda je pretjerano reći da se Špansko vraća na stare staze slave, drugi rang natjecanja teško je dohvatljiv, ali direktor Katalinić u nedavnom je intervjuu najavio kako mu je želja da se klub u petogodišnjem ciklusu popne za još dvije stepenice.

Đurić prepoznao projekt Špančana

Špansko je žarko željelo Đurića, a on je to očito prepoznao i prihvatio je pruženu ruku. Pripreme za nastavak sezone bit će jako zanimljive.

Očekujemo pojačan interes navijača jer Špansko je dobilo doista klasnog igrača, prema imenu i karijeri sigurno najveću zvijezdu lige. Đurić bi trebao biti šlag na tortu već vrlo dobre momčadi, koja igra dopadljiv i tehnički dotjeran nogomet. S Đurićem u postavi može se očekivati spektakl.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)