Padaju bombe u NK Špansko: Stigla nova zvučna pojačanja!

Filip Bilandžić - Vinko, predsjednik NK Špansko

Špansko se nastavlja iznimno ozbiljno pojačavati za nastavak sezone.

Nakon Antonija Đurića i Luke Kukrike, bivših talentiranih juniora Dinama i Cibalije, stigla su još dva zvučna pojačanja – Borna Ivanuš (19) i Matej Glasnović (26).

Radi se o dvojci dobro poznatih igrača u zagrebačkom nogometnom prstenu.

Glasnović i Ivanuš nova pojačanja Španskog

Mladi Ivanuš bivši je talentirani junior Rudeša i Intera, igra na poziciji središnjeg i ofenzivnog veznog, a Glasnović je čak na državnoj razini prilično afirmirani napadač koji je prošao omladinsku školu Intera i Sesveta, a do prije tri godine igrao je drugoligaški nogomet u Dubravi.

S ovom četvoricom jakih pojačanja, posebice za peti rang natjecanja, Špančani pokazuju da imaju ozbiljne namjere napasti prvi mjesto u proljetnom dijelu prvenstva. Sva četvorica jučer su sudjelovala na prvom treningu pod vodstvom Dražena Bobinca.

“Mladost iz Zaboka bježi nam deset bodova, to nije malo, ali je dostižno“, uvjeren je Filip Bilandžić, poznatiji kao Vinko, iznimno ambiciozni predsjednik Španskog, koji prati gotovo svaki trening prve momčad i provodi dane u klubu razmišljajući kako da uz pomoć vjernih suradnika, prije svih direktora Dejana Katalinića te angažiranih čelnika i poznatih gospodarstvenika Zdenka Čujića, Ivana Šimića i Stipe Križića, osnaži klub i prvu momčad.

Filip Bilandžić: “Sada imamo najjaču momčad lige”

“Jesenas smo igrali možda i najbolji nogomet u ligi. Trenutačno peto mjesto nije adekvatan odraz pruženih igara. Mislim da će se i glavni konkurenti složiti s tom procjenom. Realno je reći da s novim pojačanjima figuriramo kao najjača momčad lige i da se bi se trebali ozbiljno potući za vrh ljestvice”, poručuje Bilandžić, idejni pokretač i arhitekt klupske politike Špančana.

„Nakon godina stagnacije i brojnih problema, podižemo klub na svim razinama. Puno je napravljeno na redefiniranju i organizaciji omladinske škole, poboljšanju infrastrukture, prije svega terena i pratećih objekata, a sada je vrijeme da uložimo u seniorsku momčad i vratimo Špansko na put uspjeha“, kaže Bilandžić i pojašnjava:

Antonio Đurić i Dejan Katalinić

Antonio Đurić i Dejan Katalinić

„Imamo petogodišnji plan u kojem bismo trebali preskočiti barem dvije ligaške stepenice. Ako ove sezone ne izborimo viši rang, što neće biti lako s obzirom na to da zaostajemo za liderom 10 bodova, to ćemo morati napraviti iduće. Imamo sve preduvjete. Mislim da je ova momčad kadra već sada igrati u rangu više i boriti se za vrh. S velikim optimizmom ulazimo u nastavak prvenstva“, zaključio je Bilandžić.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)