Špansko ima novo pojačanje za juriš na naslov prvaka: Stigao bivši kadet i junior Dinama!   

Borna Vinčić i Filip Bilandžić

Borna Vinčić (32) novo je pojačanje NK Špansko!

Vinčić je prošlu sezonu odradio u Sesvetskom Kraljevcu, bivši je kadet i junior Dinama, a put u profesionalni nogomet gradio je u Radniku iz Sesveta i Lokomotivi. Poslije je igrao u  Lučkom, Vrapču, Zagrebu…

Riječ je o iskusnom i polivalentnom veznom igraču, koji bi trebao dodatno oplemeniti igru, ali i omladinsku školu Španskog.

Borna Vinčić novo pojačanje Španskog

“Neće biti samo igrač, paralelno će biti i trener juniora”, otkriva predsjednik Španskog Filip Bilandžić, poznatiji kao Vinko.

Borna Vinčić i Filip Bilandžić

Borna Vinčić i Filip Bilandžić

“Vjerujem da smo dobili odličnog igrača koji će biti istinsko pojačanje u našem nastojanju da sljedeće sezone postanemo prvaci i izborima plasman u viši rang natjecanja”, poručuje Bilandžić i dodaje:

“Za ovaj transfer najzaslužniji je naš vratar i novi sportski direktor  Matija Pavao Gašparić.”

Igrač i trener 

Vinčić je pojasnio kako se odlučio prijeći u Špansko.

“Došao sam na poziv Gašparića. Njega dugo poznajem, mogu reći da smo jako dobri. Privukao me je projekt, sportski cilj i ponuda da budem trener juniora. Imam još jedan ispit do UEFA A licence i namjeravam se baviti trenerskim poslom, tako da mi se to sjajno uklopilo”, kaže Vinčić i nastavlja:

“Prošle sezone uočio sam da Špansko ima odličnu momčad i da će biti jedan od favorita za uzlazak u viši rang. Mislim da mogu pomoći svojim iskustvom i kvalitetom.”

Stižu nova zvučna imena

Predsjednik Bilandžić ističe da prijelazni rok tek počinje i da će biti još zvučnih vijesti iz NK Špansko.

“Već sada imamo najjaču  momčad u ligi, no ne mislimo tu stati. Aktivno tražimo dodatna pojačanja, gledamo dugoročno. Želimo stvoriti momčad koja će se boriti za vrh ljestvice i u ligi iznad naše. Reći ću sam to da smo u pregovorima s još nekim jako poznatim imenima”, zagonetno je zaključio je Bilandžić.

Špansko se na svim poljima  ubrzano sprema za početak nove sezone koja je označena kao ključna u nastojanju kluba da se vrati na stare kote.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)