Mladi Špančani odigrali sjajan turnir: Crveni pobijedili prvaka i nesretno ispali bez poraza

Mlada momčad Španskog pod vodstvom trenera Vedrana Perića na jubilarnom 20. MNT Darko Tironi imala je veliki peh.

Špančani su odigrali sjajan turnir, upisali su šest pobjeda i jedan remi, nisu primili pogodak, u prvoj skupini pobijedili su i osvajača turnira Zagreb, a ipak se nisu plasirali u polufinale turnira.

U drugoj skupini bili su drugoplasirani iza pobjednika skupine Adriatica, koji je osvojio prvo mjesto zbog bolje gol-razlike. Sustav natjecanja bio je takav da nije bilo četvrtfinala, pa je samo prvi u skupini prošao u polufinale.

Mladi Špančani prikazali su možda i najbolji nogomet, da su na visokoj razni pokazali su i protiv Zagreba, koji su zasluženo pobijedili 1:0 u prvoj skupini. Jedini remi (0:0) odigrali su protiv Adriatica, koji je iskoristio šansu i u zadnjoj utakmici skupine slavio je s dovoljnom razlikom. Još jedan peh je bio za Špansko da je svoju utakmicu zadnjeg kola odigralo prije Adriatica.

Kako god, Špančani su odigrali odličan turnir i pokazali su da imaju vrlo talentirane igrače. Neki od njih mogli bi u bliskoj budućnosti napraviti ozbiljan iskorak pod vodstvom vrlo serioznog i perspektivnog mladog trenera Vedrana Perića.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)