Trijumf Španskog u Brezovici: Predsjednik nadahnuo Crvene, Althaller zabio za pobjedu

Špansko slavi još jednu pobjedu u gostima. Crveni su pobijedili Brezovicu 1:0 u 20. kolu 4. NL – Središte Zagreb.

Strijelac pobjedničkog gola bio je Karlo Althaller u 15. minuti. To je Althallerov peti gol u prvenstvu i može se reći da je ponajbolji igrač Španskog ove sezone.

Predsjednik nadahnuo Crvene, Althaller za pobjedu

Rezultatski teška pobjeda, no sasvim zaslužena. Praćeni skupinom grlatih i vjernih navijača te nadahnuti govorom osebujnog i nadasve poduzetnog predsjednika Španskog Filipa Bilandžića, poznatijeg kao Vinko, koji je napravio kuriozitet i izveo momčad na teren, Crveni su se postavili hrabro i od prve minute iznimno angažirano.

Izabranici Dražena Bobineca odigrali su vrlo dobru partiju, taktički pametno i disciplinirano. Špansko je kontroliralo igru cijelu utakmicu, Brezovica praktički nije ozbiljnije zapucala prema vratima Crvenih.

Špansko preskočilo Prečko

Najvažnije je bilo osvojiti tri boda i taj je cilj ostvaren. Špansko je preskočilo Prečko na ljestvici i sada je na četvrtom mjestu s 36 bodova.

Prva je Mladost iz Zaboka s 46 bodova, Ravnice drže drugo mjesto s bodom manje, a Golubovec je treći s 42 boda.

Šesta pobjeda u zadnjih sedam kola, san još živi

U sljedećem kolu Špančani dočekuju Ivančicu, a onda ide u goste Golubovcu. S te dvije pobjede jamačno bi se razbuktao san o lovu na prvo mjesto.

Mladost ima popriličnu prednost, no još ništa nije gotovo. Špansko izgleda vrlo dobro, drži formu, što najbolje govori podatak da je u posljednjih sedam kola upisalo šest pobjeda i samo jedan poraz.

Dojam je da bi se s novom niskom pobjeda moglo umiješati u utrku za prvaka. Glavni derbiji tek dolaze.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)