Rapsodija Španskog uoči nastavka sezone: Deset lakih komada jasna poruka rivalima

Rapsodija Španskog u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka proljetnog dijela sezone. Špančani su deklasirali Zrinski Farkaševec s čak 10:0.

Dvostruki strijelci bili su Mršić (5. i 25.), Althaller (9. i 45.), Đurić (52. i 85.) i Jurišić (59. i 75.), a po jedan gol postigli su Sekulić (40.) i Kukrika (68.). Althaller je dodao još dvije asistencije i bio je prvo ime utakmice.

Vrijedi istaći dobru partiju mladog Lovre Horvata, inače kadeta Španskog, koji je upisao dvije asistencije, i to kod pogotka Đurića za 6:0 i Kukrike za 8:0.

Špansko potopilo Zrinski 10:0

Zrinski je trećeplasirana momčad JŽNL Zagrebačka i sasvim je solidna momčad, no protiv razigranih Špančana, koji su se u zimskom prijelaznom roku dodatno pojačali, i to ozbiljno, nije imao pravu šansu.

Špančani su ovom utakmicom zaključili pripreme za nastavak prvenstva, a sudeći prema rezultatima i još više igrama u prijateljskim utakmicama, može se zaključiti da su spremni napasti prvo mjesto koje u ovom trenutku drži Mladost iz Zaboka, koja bježi Španskom velikih, ali ipak dostižnih 10 bodova.

Špansko 3. ožujka nastavlja sezonu gostovanjem kod Rudara (Dubrava Zabočka) u sklopu 16. kola 4. NL Središte Zagreb – Podskupina A.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)