Uoči derbija velika atrakcija za navijače: Buduće engleske zvijezde gostuju u Španskom

Uvertira subotnjem derbiju Španskog i Zagreba u 12. kolu 4. NL Središte Zagreb i posebna atrakcija za navijače bit će trening engleske U-17 reprezentacije na glavnom terenu Španskog.

Mladi Englezi započinju trening u 11 sati i trenirat će do 12:30, dok utakmica Španskog i Zagreba započinje u 14 sati. Dok se uredi i povalja teren nakon treninga Engleza, navijači će imati dovoljno vremena da se okrijepe i osvježe u klupskom kafiću.

Inače, engleska U-17 reprezentacija ovih dana boravi u Zagrebu zbog kvalifikacijskih utakmica za Euro. Karlovac i Zaprešić domaćini su reprezentacijama Hrvatske, Engleske, Kosova i Farskih Otoka.

Hrvatska će svoje utakmice odigrati u Karlovcu, na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka:  3. studenog s Kosovom, 6. studenog s Farskim Otocima i naposljetku 9. studenog poslastica turnira – veliki okršaj s Engleskom. Preostale tri utakmice turnira igrat će se u Zaprešiću. Englezi u ponedjeljak igraju protiv Kosova.

Engleska gostuje u Španskom

Španskom je ukazana čast od strane HNS-a da ugosti mlade Engleze, u čijem sastavu će nastupiti neki igrači koji će vrlo vjerojatno u bliskoj budućnosti postati svjetske zvijezde, što je još jedna potvrda jako dobrog stanja glavnog terena, za kojeg će predsjednik Španskog Filip Bilandžić, najpoznatiji kao Vinko, reći da je ponajbolji u Zagrebu.

„Uložili smo puno truda i financijskih sredstava da bismo ga doveli do ove razine. Kod nas su već trenirali ove godine neki prvoligaški klubovi i strane mlade reprezentacije. Primjerice, nedavno smo ugostili Bugare i Bjeloruse. Bili su jako zadovoljni stanjem terena, a vjerujem da će biti i Englezi. Njihovi predstavnici već su napravili provjeru i digli su palac gore“, poručuje Bilandžić.

Bolja pozivnica navijačima da ispune tribine teško da je moguća. Dođite i uživajte u potezima mladih Engleza, a onda i Špančana i Zagrebaša.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)