Špansko sprema veliku feštu: Dinamo predvodi paradu talenata, goste čeka bogata ponuda hrane i pića  

Jubilarni 20. Međunarodni nogometni turnir Darko Tironi održat će se na terenima NK Špansko 25. i 26. svibnja 2024.  Bit će to prava nogometna fešta.

Dinamo predvodi paradu talenata na jubilarnom “Tironiju”

Sudjeluje 40 momčadi koje su raspoređene u osam skupina. Dinamo šalje dvije momčadi; svoju udarnu momčad do 11 godina i O.Š. Dinamo. Od prvoligaških klubova na turniru će sudjelovati momčadi Lokomotive i Rudeša, a od drugoligaša nastupit će Šibenik, Sesvete i Jarun. Od inozemnih klubova stižu mađarski Diósgyőr, Vojvodina iz Novog Sada, ljubljanska Olimpija, Celje i Krško.

Podsjećamo da se već tradicionalni turnir dječaka do 11 godina, jamačno najjači na ovim prostorima, održava pod medijskim pokroviteljstvom Sportskih novosti, a u spomen Darku Tironiju, poznatom hrvatskom novinaru i  nekadašnjem uredniku Sportskih novosti te glasnogovorniku i članu Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Bogata ponuda hrane i pića

Pozivamo ljubitelje nogometa da poprate jubilarni turnir u što većem broju. Gosti će se moći okrijepiti u obnovljenom klupskom lokalu i na novoj terasi, čeka ih bogata ponuda hrane i pića, a ujedno će imati priliku pogledati utakmice na dvama golemim televizijskim ekranima, vjerojatno najvećim u zapadnom dijelu Zagreba.

Obnovljeni lokal, nove stolice na tribinama, golemi televizori i nova terasa

NK Špansko u proteklih godinu dodatno je uložilo u infrastrukturu. Tereni su podignuti na veću razinu, uređene su svlačionice, a na tribinama su postavljane i nove stolice. Špančani očekuju da će poboljšanje uvjeta pozitivno utjecati na ukupni ambijent i da će jubilarni 20. Tironi biti najbolji dosad, i što se tiče organizacije, ali i izvedbi na terenu.

Međunarodni nogometni turnir Darko Tironi 2024.

Skupina A

GNK Dinamo

Vrapče

Mladost Petrinja

Coerver

Gorica

Skupina B

Rudeš

HAŠK

Krško

Kurilovec

Špansko II

Skupina C

Lokomotiva

Bubamara

Zelengaj

Ravnice

Stupnik

Skupina D

Zagreb

Lučko

Studentski grad

Špansko

Moslavina

Skupina E

Vojvodina

Kustošija

Ponikve

Maksimir

Trešnjevka

Skupina F

Diósgyőr

Hrvatski dragovoljac

Celje

Sutla-Laduč

Mladost Buzin

Skupina G

Šibenik

Trnje

Sesvete

Segesta

Olimpija Ljubljana

Skupina H

Adriatic

Jarun

Mraclin

Zagorec

O.Š. Dinamo

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)