Špansko trijumfalno zaključilo polusezonu, na pomolu bombastičan transfer: “Bit će to šlag na tortu”

Filip Bilandžić, predsjednik Španskog

Špansko je upisalo drugu pobjedu zaredom i trijumfalno zaključilo jesenski dio sezone. Špančani su slavili s 2:1 kod Straže u 15. kolu 4. NL Središte Zagreb.

Golove za Špansko postigli su sve efikasniji Luka Grubišić u 36. i kapetan David Lojber u 49. minuti. Jedini gol za Stražu postigao je Alen Neskić u 52. minuti.

Špansko je podiglo formu u završnici polusezone i trenutačno drži peto mjesto na ljestvici s 24 boda. Na čelu kolone je Mladost iz Zaboka s 33 boda i utakmicom manje. Mladost sutra gostuje kod Rudara.

U posljednjih devet kola Špansko je upisalo samo jedan poraz, i to vrlo nesretno od Zagreba. Špančani u istom razdoblju bilježe četiri pobjede, među kojima je i trijumf u Zaboku kod vodeće momčadi prvenstva, te četiri remija. Učinak bi zacijelo bio i osjetno uspješniji da je realizacija bila samo malo bolja.

Zaključak je da Špansko ima igru, ali promašuje puno šansi. To je ono na čemu treba raditi u predstojećem razdoblju. Očito je da momčadi nasušno nedostaje iskusni centarfor.

Kako čujemo od čelnika Španskog, ozbiljno se radi na dovođenju profiliranog napadačkog pojačanja u zimskom prijelaznom roku. Ciljano ime drži se u tajnosti, ali izvori tvrde da je zvučno za ovaj rang natjecanja.

Predsjednik Španskog Filip Bilandžić – Vinko zagonetno ističe:

“Ako realiziramo taj transfer, a sve ide k tome, to bi bio šlag na tortu trenutačne momčadi. Na proljeće bismo se mogli potući za naslov prvaka. Zaostajemo za liderom, ali nije to nedostižna prednost”, zaključio je Bilandžić.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)