Povratak Španskog iz mrtvih na Ravnicama: Katastrofalan početak i karakteran završetak

U derbiju 13. kola 4. NL Središte Zagreb Ravnice i Špansko odigrali su neriješeno 3:3. Vjerojatno najuzbudljivija utakmica kola. Prava poslastica za navijače. Špansko se vratilo iz mrtvih nakon katastrofalnog ulaska u utakmicu.

Ravnice su furiozno započele dvojboj. Već u 4. minuti bilo je 2:0. Dvostruki strijelac bio je Sven Ivančić. U tim trenucima malo tko je mogao pretpostaviti kako će utakmica završiti. Činilo se da će Ravnice protutnjati preko Špančana.

Katastrofalan ulazak u utakmicu i brzi odgovor

No po tko zna koji put se pokazalo da je u nogometu dovoljan samo jedan trenutak da se sve okrene. Dogodio se u 6. minuti kada Filip Rihtar zatresao vlastitu mrežu i vratio nadu Špančanima da mogu nešto napraviti.

Domaći su pali, a gosti su zaigrali puno bolje i već u 23. minuti Špansko je izjednačio. Strijelac je bio Luka Grubišić. Do poluvremena rezultat se nije mijenjao, iako su i jedini i drugi imali svoje šanse. Ravnice su početkom drugog dijela opet navalile. Kao plod aktivnije igre stigao je pogodak u 77. minuti. Strijelac je bio Ivan Abramović.

Međutim, Špansko nije klonulo, predaja nije dolazila u obzir. Izgaranje i žestoka borba se isplatila. Leonard Vrančić postavio je konačnih 3:3 u 84. minuti. Špančani su pokazali čvrst karakter u teškim trenucima i uspjeli su izvući bod.

Remi najviše odgovara Mladosti

Kako to često u nogometu zna biti, obje momčadi igrale su na pobjedu, a na kraju je izašao remi, koji najviše odgovara vodećoj Mladosti iz Zaboka, koja će sada imati priliku još malo odlijepiti se od pratitelja.

Špansko je sada osmo sa 18, a Ravnice su treće s 26 bodova. Špansko u sljedećem kolu dočekuje Devetku, a Ravnice gostuju kod Zagreba.

https://www.sofascore.com/team/football/nk-spansko/189837

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)