Špansko ima novu navijačku pjesmu: Zvuči svjetski, pogledajte spot

NK Špansko ima novu navijačku pjesmu, a snimljen je i glazbeni spot.

Glazbeni uradak posvećen Španskom potpisuju zagrebački rock’n’roll sastav Lucky Day Band feat. Aleheeya Team, glazbenik Davor Lekić i pjesnik Aljoša Đugum, inače diplomirani inženjer elektrotehnike, koji je rođen u Pločama, a živi i radi u Zagrebu, odnosno Španskom.

Autor je nekoliko samostalnih zbirki pjesama, a pjesme su mu objavljene i u mnogim zbornicima poezije.

“Aljoša nam je predložio da uglazbimo i aranžiramo njegove stihove o Nogometnom klubu Špansko. Stihovi su nam se svidjeli i prihvatili smo se posla. Snimili smo pjesmu i spot. Nadam se da će se svidjeti navijačima”, priča nam frontmen grupe Davor Keranović te dodaje da je spot osmislio i snimio Špančanin Marko Petrović.

Lucky Day Band i pjesnik Aljoša Đugum za NK Špansko

“Mi iz banda nemamo nekih posebnih veza s NK Špansko i kvartom u cjelini, ali upoznati smo s bogatom poviješću kluba. Špansko je nekoć bio najuspješniji klub zapadnog Zagreba. Sjećam se kada je igrao u 2. ligi i borio se za ulazak u elitni rang hrvatskog nogometa, a i one čuvene utakmice s Hajdukom u Kupu sredinom 90-ih. Uvijek je imao strastvene i brojne navijače. Nadam se da će naša pjesma još malo pripomoći dizanju ugleda kluba i da će biti dobro prihvaćena od strane navijača”, ističe Keranović.

Svjedoci smo da su reakcije jako pozitivne. Pjesma ima doista zanimljive stihove i zvuči jako dobro. Sve je odrađeno na vrlo profesionalnoj razini.

“Dali smo si truda, uložili smo dosta vremena u produkciju i snimanje spota. Želja nam je bila da to zvuči urbano i kvalitetno u glazbenom smislu. Zadovoljni smo odrađenim poslom. Važno je i to da smo se dobro zabavljali dok smo snimali stvar. Nadam se da se osjeti kako je dobra vibra sa snimanja uspješno pretočena u pjesmu i spot”, zaključio je Keranović.

LUCKY DAY BAND, članovi grupe:

Davor Keranović – vokal
Marijo Jakopović – bubnjevi
Igor Flajhar – bas
Silvije Žigulić – klavijature
Saša Cindrić – gitara
Željka Horvatić – vokal

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)