Veterani Špansko Mark-bau osvojili Premier ligu!

Veterani Španskog se natječu već tri sezone u najvišem rangu natjecanja ZNS-a u velikom nogometu. Nakon prve sezone osvojili su treće mjesto, nakon druge sezone drugo mjesto i sada je napokon došlo vrijeme za osvajanje prvog mjesta i to čak tri kola prije kraja prvenstva!
U ove tri sezone Veterani Španskog su se susretali na suprotnim stranama sa mnogim poznatim facama sa nogometnih terena  – Silvio Marić, Dario Šimić, Ivica Olić, Mihael Mikić, Sergej Jakirević, Mario Cvitanović, Miljenko Mumlek, Hrvoje Štrok, Ivica Vrdoljak, Željko Sopić, Jerko Leko i mnogi drugi bivši profesionalci u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.
Veterani Španskog u svojim redovima nemaju zvijezde, ali imaju pravilo da možeš igrati za njih samo ako živiš na području kvarta ili ako si nekad trenirao u NK Španskom i tim receptom su osvojili Premier Ligu!
Kao prvaci Zagrebačkog nogometnog saveza, Veterani Špansko Mark-bau će u rujnu nastupati na prvenstvu veterana HNS-a u Rovinju.
U ponedjeljak 12. lipnja u 17:00 je zadnja domaća tekma na rasporedu – Špansko Mark – Bau protiv Jaruna. Svi ste pozvani!
Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)