U 7. kolu Premier lige naši veterani su izvojevali pobjedu od 2:0 protiv momčadi viceprvaka u prošlom 52. prvenstvu Rudeš C.I.O.S.

U 7. kolu Premier lige naši veterani su izvojevali pobjedu od 2:0 protiv momčadi viceprvaka u prošlom 52. prvenstvu Rudeš C.I.O.S. koji su i direktan suparnik za vodeće mjesto na tablici. Golove su postigli Drarijo Šenjug i Gabrijel Grčević. U derbiju ovoga 7. kola protiv gostiju, koji su odlična ekipa sa nekoliko poznatih prvoligaških igrača u svojim redovima,  naši su prikazali vrlo dobru igru, posebno u drugom dijelu kada su postigli 2 gola.

U ovih odigranih 6 utakmica uz jednu odgođenu protiv VNK Tore, prvi su sa 16 bodova i gol razlikom 22:3, najviše datih i najmanje primljenih golova. Preostaje im još odigravanje utakmice 8. kola protiv veterana Vrapča i odgođene sa Torom. Ukoliko ostvare pobjede u što i ne sumnjamo, veterani će prezimiti na 1. mjestu, a na proljeće u nastavku prvenstva će krenuti u borbu za osvajanje naslova prvaka Premier lige. S obzirom da imamo vrlo jaku momčad koja je na svim pozicijama igrača na terenu dobro pokrivena, vjerujemo da će na kraju i polučiti dobar rezultat, te osvajanje prvenstva što im i želimo da postignu.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)