ŠPANSKO – MLADOST 0:3

U 20. kolu 3.HNL Središte Špansko je ugostilo Mladost Petrinju u utakmici u kojoj je Špansko nakn 2:2 protiv Jaruna pucalo od samopouzdanja.

U 10. minuti prva izgledna prilika za Špansko. Bruno Bajan prima loptu na 3 metra od gola i puca ravno u vratara.

Onda u 15. minuti Špišić nakon dobrog prodora pada u šesnaestercu. Sudac svira kazneni udarac za goste kojeg sigurno izvodi Filipović.

U 42. minuti lopta ubačena s desne strane. Igrač Mladosti treba samo postaviti nogu za novi pogodak. Ali i inače ratoborni Jan Bajan daje svoj maksimum da bi spriječio izgledan gol no ovoga puta je pretjerao i radi prekršaj u sprječavanju izgledne prilike za gol. U prijevodu je to crveni karton i još jedan penal. Filipović je ponovno siguran s bijele točke. 0:2

Početakom drugog dijela, točnije u 47. minuti lijep prodor po desnoj strani Antonia Đusia koji centrira, loptra prolazi po liniji. Nekoliko igrača uklizuje kako bi postigli pogodak no svi su ostali prekratki.




Do sljedeće prigde čekalmi smo sve do 63. minute, kad domaći vratar griješi i ispucava loptu do gostujućeg kapetana Špišića. Koji potpuno usamljen ne uspijeva postići pogodak već puca nekoliko metara pored gola.

U 65. minuti zanimljiva i bizarna sitaucija, stopostotna prilika za Petrinju. Dvojica igrača idu sami na vratara Gujića. Filipović odlučuje sam završiti akciju i puca u vratara te izaziva bijes svog kolege Dumbovića koji nakon toga traži da ga se zamjeni što trener ispunjava. Vadi ga iz igre nakon čega Dumbović izvan terena dobiva drugi žuti, odnosno crveni.

u 82. minuti domaći Glavinić kao i njegov kolega Bruno Bajan u 10. minuti sa nekoliko metara puca ravno u vratara i propušta dovesti utakmicu u neizvjesnost.

Konačnih 3:0 postavlja Hrnčević u84. minuti nakon pogreške domaće obrane kad ostaje sam pred vratima i laganim pogotkom privodi utakmicu kraju. 0:3

Do kraja susreta zabilježili smo još spojnicu domaće devetke Davida Garizodoa u izglednoj prilici u zadnjoj minuti susreta.

Izvor: Sportinfo

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)