Jarun i Špansko podijelili bodove s čak četiri dosuđena kaznena udarca

Pretendent za prvo mjesto Jarun, nakon remija u Krapini, još je jednom remizirao u već dobivenoj utakmici protiv Španskog. Što smo danas uspjeli vidjeti u 90 minuta na Jarunu rijetko se može vidjeti u jednoj utakmici.

Jarun je već u 11.minuti imao vodstvo od 1:0. Zabio je Ivica Baraban, pojačanje koje je dostojno zamijenilo Prijića, donedavnog prvog topnika Jarunčana. Igrala se 40.minuta kada je sudac Firm dosudio prvi od svojih četiri kaznenih udaraca na utakmici. Čini se kako je ovo jedini opravdano dosuđeni kazneni udarac. Sigurni izvođač za 2:0 vodstvo je Ačkar.

Drugi dio započinje još jednim udarcem s bijele točke za Jarun. Gostujući igrač ruši Tomšića, a sudac Firm olako dosuđuje novi kazneni udarac za Jarun. Iako je prvi jedanaesterac sigurno izveo Ačkar, ovaj put loptu uzima Radoš. Izgleda kako će to biti pogreška koja će obilježiti utakmicu. Udarac Radoša s bijele točke brani vratar Gujić, no slavlje nije dugo trajalo jer je sudac Firm odlučio ponoviti izvođenje zbog ranije ulaska igrača u kazneni prostor. Iz ponovoljenog pokušaja Radoš se odlučuje za istu stranu ali ga opet čita vratar Gujić i odbija loptu u korner.




U 73.minuti Firm dosuđuje treći kazneni udarac na utakmici. Gostujući igrač Klarić bježi obrani Jaruna, no stiže ga Proleta i izbija čini se čisto loptu u korner nakon čega Klarić vješto pada. Suca Firma danas nije bilo teško prevariti, te se odlučuje pokazati na najstrožu kaznu. Siguran izvođač za Špansko i smanjenje vodstva je Ljubičić.

Sudac Firm nakon toga potpuno gubi konce vođenja utakmice, a točka na “i” svakako je drugi dosuđeni kazneni udarac za Špansko. Špansko ima korner nakon kojeg Klarić ponovno pada. Što je ovdje vidio sudac Firm vjerojatno samo on zna. Ljubičić je ponovno izvođač za Špansko, Gugec brani, a onda Firm na signal pomoćnika pokazuje da će se izvođenje ponoviti uz velike proteste domaćih. Ljubičić iz drugog pokušaja zabija za konačnih 2:2 i slavlje igrača Španskog.

NK JARUN – NK ŠPANSKO 2:2 (Baraban, Ačkar / Ljubičić 2x)

Izvor: Sportinfo

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)