Škola Nogometa

DOBRO DOŠLI U ŠKOLU NOGOMETA NK “ŠPANSKO”

U nogometnom  klubu Špansko već duži niz godina djeluje škola nogometa. NK Špansko okuplja oko 300 djece s kojima rade stručni treneri.

Radi se na dva igrališta po planu i programu s ciljem razvijanja njihovih igračkih i motoričkih sposobnosti te pripremu mladih igrača za prvu momčad.

Polaznici Škole nogometa NK Špansko razvrstani su u sedam uzrasnih kategorija (zagići, mlađi limači, limači, mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti i juniori). U klubu  još djeluje i  otvorena škola kao i mala škola za one najmlađe.

Pored redovnog programa kao što su treninzi i utakmice, polaznici škole odlaze na turnire, a NK Špansko je i organizator nekoliko turnira od kojih su najpoznatiji Shpaolin i međunarodni memorijalni  turnir “Darko Tironi”.

UPIS U ŠKOLU NOGOMETA

Voliš nogomet? Onda je krajnje vrijeme da postaneš dio našeg tima i zaigraš. Čekaju te stručni treneri, moderno uređeni nogometni tereni i odlična sportska atmosfera. Čekamo te.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

NK Špansko se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi. U slučajevima kad je poznat indentitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi će se podaci koristiti samo u svrhu zbog koje ih je pošiljatelj poslao.

NK Špansko takve podatke može koristiti i za što bolji uvid i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijega pružanja svojih usluga korisnicima.

NK Špansko se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi odnosno strani bez izričitoga pristanka korisnika.
NK Špansko upozorava posjetitelje/korisnike na ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u odnosu na sigurnost i zaštitu privatnosti osobnih podataka

Ogledni primjerak  ispisane uplatnice: