Pred nama je bitka za ostanak: Utakmicu najavljuje Jan Bajan

Ususret 29. kolu 3.HNL Središte kontaktirali smo Jana Bajana, igrača Španskog kako bi najavio derbi utakmicu svog Španskog protiv Segeste. Nažalost, ova dva kluba ove godine u borbi su za ostankom, a međusobna utakmica u subotu izuzetno je važna za obje ekipe. Špansko je nakon visoke pobjede u padu, te su ubilježili tri poraza u nizu, dok Segesta dolazi na krilima visoke pobjede nad Zagorcem u prošlom kolu.

Bajan je dijete kluba i svoju prvu seniorsku utakmicu odigrao je za Špansko, međutim poslijednje dvije godine kalio se u susjednom Prečkom, da bi od ove sezone ponovno došao u svoje staro jato.

CRONOGOMET: Kakva je atmosfera u svlačionici nakon tri uzastopna poraza i kako bi objasnio takav pad ekipe nakon pobjede 6:0 protiv Gaja?

JAN BAJAN: Svakako da se nije lako nositi sa porazom, ali atmosfera u svlačionici je pozitivna, mlada smo ekipa i oscilacije su normalne. Svi moramo dati sve od sebe i biti pravi da bi pobijedili bilo koga.

CRONOGOMET: Što očekuješ od utakmice protiv Segeste?

JAN BAJAN: Sigurno da neće biti lako, Segesta je u sličnoj situaciji kao i mi, bore se za ostanak i svakako da će doći maksimalno motivirani. Svi znaju da teren u Španskom i nije u najboljem stanju tako da, bit će to tvrda utakmica.

CRONOGOMET: Kakvo je tvoje mišljenje o momčadi Segesete i plaši li vas činjenica da su u prošlom kolu razbili Zagorec rezultatom 7:1? Koga bi izdvojio iz momčadi Segeste kao najopasnijeg pojedinca?

JAN BAJAN: Prije svega bih čestitao Segesti na pobjedi, moje mišljenje je da u ovoj ligi svatko može svakoga dobiti uz pravi pristup, a ovom pobjedom samo su pokazali da imaju kvalitetu i da ih ne treba podcijeniti. Ne bih htio nikoga izdvajati, ekipa uvijek izbaci pojedinca, a najveća opasnost smo sami sebi ako nećemo imati kvalitetan pristup.

CRONOGOMET: Kakva je suradnja sa trenerom Brnasom?

JAN BAJAN: S trenerom Brnasom imam dobru komunikaciju i ja osobno se vrlo dobro slažem s njime. Brnas ima, prije svega zavidnu igračku, ali i trenersku karijeru iza sebe i sigurno da se može jako puno naučiti od njega.

CRONOGOMET: Koje ti je najteže gostovanje ove sezone i zašto?

JAN BAJAN: Svakako bih izdvojio gostovanje u Vrbovcu, smatram da smo tamo zaista teško uzeli bod. Mislim da su bili bolji od nas, a između ostalog imali smo i igrača manje skoro cijelo drugo poluvijeme, no na kraju smo uspijeli izjednačiti u zadnjim minutama utakmice.

CRONOGOMET: Pitanje za kraj, tko će po vama biti prvak 3.HNL Središte?

JAN BAJAN: Mislim da će prvenstvo osvojiti Jarun.

IZVOR: Cronogomet

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)