Ponikve loše krenule pa preokrenule Špansko

U Špansko je u goste stiglo Ponikve, a gosti iz Gajnica kući su otišli sa sva tri boda. Na teškom terenu i po vjetrovitom vremenu nismo vidjeli puno od nogometa.

Sve je dobro krenulo za domaćina, već u 5. minuti poveli su preko Bajana eurogolom koji je odsjeo u rašljama gostujućeg vratara Orlovića. Slavlje domaćina nije dugo trajalo jer je Lojber u 12. minuti prizemnim udarcem vratio utakmicu u egal.

Pokušao je Ivezić u 25.minuti udarcem izvana ponovno donijeti vodstvo domaćinu, no njegov udarac brani Orlović. Na drugoj strani Brajko se našao sam na deset metara od vratiju ali njegov udarac završava preko zaštitne ograde.

U drugom dijelu gledamo nešto opasnije goste. Prvo je Banovec okušao svoj udarac kojeg brani Perić-Komšić da bi u nastavku akcije pokušao i Bagarić za još jednu obranu vratara Španskog.

U 70. minuti Bagarić dovodi Ponikve u vodstvo iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara. Špansko nije ozbiljnije zaprijetilo u drugom dijelu, a točku na “i” loše predstave domaćina postavio je Banovec u 90.minuti za konačnih 1:3.

Špansko za vikend gostuje u Grabi kod Trešnjevke, dok će Ponikve ugostiti Bistru.

Izvor:Sportal

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)