Špansko i Maksimir odigrali bez golova

Špansko je na svom terenu u okviru 22. kola dočekalo Maksimir pod imperativom pobjede u borbi za zadržavanje treceligaškog statusa. Vjerojatno je i to razlog nervozi i ne bas lijepom nogometu na otvaranju susreta.

Na prvu šansu čekali smo 22 minute kad se u prigodi našala ekipa Španskog. Po desnoj strani prošao je Blaženko Klarić, sjajno povratnom loptom nasao Roka Tarlu koji puca, ali vratar Javor brani njegov udarac.

Deeset minuta kasnije ponovno prijeti Špansko. Nespretna intervencija vratara gostiju, lopta se odbija ravno prema Klariću koji ne zahvaća loptu majbolje i ona odlazi visoko iznad grede.

U 43. najbolja prilika za domaćina, Na ubačaj s lijeve strane istrčava Javor, izbija loptu, ali samo do Crnogorca koji s 25 metara puca, ali Javor brani izvanredno.

Tako se na poluvrijeme otišlo s 0:0.

U drugom dijelu gledamo jako lošu partiju obje ekipe. Jako puno nervoze, pricanja sa sucima tako da prvu šansu imamo u 76. minuti utakmice. Tada Maksimir prijeti preko Filipa Mamića čiji šut s 18 metara odlazi pored desne vratnice Hrvoja Alagića.

U 80. minuti sporna situacija u 16 metara Španskog. Ponovno je Filip Mamić u glavnoj ulozi, ponovno on šutira, lopta udara nekog od igrača Španskog čini se u ruku, ali sudac Karlo Barač ostaje nijem.

Najbolju šansu Maksimir ima u 84. minuti kad se Lovro Krivec nasao u čistoj šansi, sam ispred Alagića, ali puca ravno u njega. Odmah nakon udarca Kricec se u nevjerici uhvatio za glavu znajući kakvu šansu je propustio.

I to je bilo to sto se tiče ove utakmice te na kraju pravedna raspodjela bodova.

Izvor: Sportinfo

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)