O ŠKOLI NOGOMETA


Nogometni klub "Špansko" Zagreb, Klub je sa 60-godišnjom (osnovan 1958.) športskom tradicijom. Osnovna djelatnost škole nogometa je rad sa mlađim dobnim skupinama nogometaša, reprodukcija i edukacija djece u cilju odgoja i obrazovanja  te stvaranja potencijalnih kandidata za seniorsku momčad.

Cilj nam je da  privučemo što veći broj, uglavnom osnovno-školske djece, kako bi ih uključili u nogometnu školu Kluba i na taj način pospješili njihove tjelesne sposobnosti "U zdravom tijelu zdrav duh".

Osim nogometne škole provodimo društveno odgojnu edukaciju i socijalizaciju djece koji trebeju postati pozitivni činioci društva te novi propangatori sporta i našega kluba.

Radimo i na pedagoškom usavršavanju naših trenera, kako bi ovaj Klub bio glavno mjesto socijalizacije naše djece u ozbiljne i odgovorne ljude koji će jednog  dana  biti nosioci razvoja našega Grada.

Klub svojim djelovanjem gaji izuzetno prijateljstvo svih generacija Zagrepčana i prijatelja ovog Grada, te propagira, provodi i organizira nogometni šport.

Za one koji se odluče pridružiti našoj športskoj zajednici potrebno je sa ovih linkova isprintati PRISTUPNICU i SUGLASNOST, čitko popuniti i potpisati iste od strane roditelja (skrbnika) te prilikom dolaska u klub ispunjene obrasce predati treneru.

Pristupnica

Suglasnost

Za više informacija o našoj školi nogometa otvorite pdf Škola nogometa.

Škola nogometa

Adresa: Slavka Batušića 2, Špansko - Zagreb, Hrvatska, E-mail: nogometni.klub.spansko1958@nkspansko.hr , 

Tel: 01/ 3894-325 

 NK ŠPANSKO . 

  • Facebook Social Icon