PRIJE POČETKA PRVENSTVA NAŠI SENIORI ODIGRALI POSLJEDNJU PRIPREMNU UTAKMICU U KUTINI

Jučer su naši seniori imali jedan lijepi izlet koji je iskorišten za posljednju provjeru prije početka prvenstva i odigrali prijateljski susret sa HNŠK Moslavinom iz Kutine. Naime, uz podršku Uprave kluba glavni trener seniora Mihovil Vukelić je posljednju provjeru iskoristio da se utakmica odigra na prirodnoj travi.

Što reći o utakmici? NK Špansko je pobijedilo rezultatom 4:2, a trener Vukelić je dao priliku svim igračaima na koje računa u nastavku sezione. Utakmica se odigrala po lijepom i sunčanom vremenu, a igrači su se potrudili da vidimo jednu borbenu ali fer utakmicu. Špansko je za nijansu bila bolja ekipa, imala uglavnom terensku premoć, iako su domaćini prvi postigli zgoditak u 15. minuti golom Cerovečkog. Nakon toga su igrači Španskog potpuno preuzeli inicijativu i preokrenuli rezultat u prvim poluvremenu zgodicima za 1:1 (Gale u 34. minuti) i Živkovića za vodstvo od 1:2 u 39. minuti.

Nakon što je Gale dobio crveni karton, nogometaši Španskog su počeli drugo poluvrijeme s igračem manje. No, to kao da je dalo dodatni motiv igračima Španskog pa su u 70. minuti povećali rezultat na 1:3 golom Pavlica. Domaćini su smanjili vodstvo u 83. minuti, a Skansi je u 85. minuti postigao zgoditak za Špansko i tako odlučio utakmicu. Pobjedom od 4:2, Špansko je potvrdilo da su ipak radi o kvalitetnijoj momčadi koja se natječe rang više u odnosu na domaćina. Ovim putem se zahvaljujemo domaćinu na gostoljubivosti i lijepom prijemu.

Za NK Špansko su nastupili: Jagatić, Samodol, Ivezić, Živković, Lagundžić, Glavinić, Koletić, Gale, Ištuk, Zebić i Pavlic. Još su igrali i Tyler, Brnić, Crnogorac, Kovačević, Liu, Šoljić, Marković, Višić, Sabolovič, Skansi i Shuai.

Adresa: Slavka Batušića 2, Špansko - Zagreb, Hrvatska, E-mail: nogometni.klub.spansko1958@nkspansko.hr , 

Tel: 01/ 3894-325 

 NK ŠPANSKO . 

  • Facebook Social Icon