YT Avenue - шаблон joomla Авто

Obavijest roditeljima i igračima - podaci o članovima

Poštovani članovi i roditelji,

U našem klubu pri kraju je prijelazni period u kojem prelazimo sa gotovinskog plaćanja osobno kod trenera na plaćanje na žiro račun NK Špansko.

Molimo da se mjesečne članarine za treniranje od 01.08.2017 plaćaju na žiro račun NK Špansko putem internet bankarstva ili uplatnica u platnim instutucijama ( banke, FINA, Hrvtska Pošta, ...), sve u cilju bržeg knjiženja vaših uplata , odnosno kako bi se treneri mogli više posvetiti treningu i djeci.

Isto Vas molimo da na mali podaci.nkspansko@gmail dostavite za svoju djecu OIB i ažuriranu mail adresu kako bi se mogli naši podaci pravilno popuniti i ažurirati.

Iz Pravilnika NK Špansko“:

„U određenim okolnostima polaznik Škole nogometa može biti oslobođen plačanja članarine i to u slijedećim slučajevima; ako kontinuirano ne trenira duže od jednoga mjeseca zbog bolesti ili ozljede, ako je po zahtjevu oslobođen zbog posebnog socijalnog statusa utvrđenog na temelju dokumentacije (koja mora biti predočena upravi kluba).

Svaki član škole nogometa tj. njegov roditelj ili staratelj dužan je redovito podmirivati mjesečnu članarinu koja se podmiruje ukupno za dvanaest mjeseci u godini i to u punom iznosu.

Članarina se podmiruje do 20. u mjesecu za tekući mjesec i uplaćuje se na

žiro-račun NK Špansko

- IBAN HR9523600001101418431

- poziv na broj: OIB djeteta

- opis plaćanja: članarina za mjesec u godini i ime i prezime djeteta

Svaki roditelj je dužan predočiti treneru ili tajniku kluba osobnu e-mail adresu, koju redovito kontrolira i na koju može dobivati obavijesti iz kluba.Naplatu članarine kontrolira tajnik kluba, te opominje neplaćanje iste.

U slučaju ne plaćanja članarine do 20. u mjesecu klub će e-mailom poslati podsjetnik ili osobnim kontaktom upozoriti roditelje o neplaćenoj članarini. U koliko nakon opomene tj. do kraja mjeseca, iz neopravdanih razloga ne bude uplaćena članarina, klub može polaznika Škole nogometa isključiti iz trenažnog procesa i igranja utakmica.

U slučaju da zbog financijskih poteškoća roditelj ili staratelj nije u mogućnosti u utvrđenom roku platiti članarinu, dužan je kontaktirati tajnika Škole nogometa i trenera momčadi radi dogovora oko dinamike podmirenja dugova.“

Sportski pozdrav

NK Špansko