YT Avenue - шаблон joomla Авто

Postavljanje nove umjetne trave

Poštovani članovi, roditelji, navijači i prijatelji Nogometnog kluba Špansko,
Izvješćujemo vas kako radovi s postavljanjem nove umjetne trave na pomoćnom igralištu našeg Kluba ulaze u završnu fazu.

Nakon pripremnih radova na produženju igrališta uz izmještanje instalacija (struja, voda, kanalizacija, …), kako bi imao odgovarajuće dimenzije potrebne za licenciranje, radovi ulaze u finiš.

U tijeku je skidanje postojeće stare umjetne trave uz odgovarajuće pakiranje. Naime, namjera je da se trava u skoroj budućnosti iskoristi za daljnje poboljšanje uvjeta u klupskom kampu. Planirano je da se na odgovarajućem prostoru postavi natkriveni prostor sa osvjetljenjem-reflektorima za treniranje tijekom zimskih mjeseci i lošeg vremena gdje bi se kao podloga iskoristila „stara umjetna trava“.

Radovi na skidanju stare i postavljanje nove umjetne trave trebali bi trajati desetak dana.
Podsjećamo kako je realizacija natkrivenog objekta za zimske pripreme dio Plana i programa donesenog na Skupštini kluba 13.01.2017.godine.

Ovdje ponavljamo dio iz usvojenog Plana koji se odnosi na Infrastrukturne aktivnosti:

  • izgradnja Glavnog objekta s tribinom;
  • nabava balona za zimske pripreme;
  • opremanje trim-kabineta;
  • opremanje kabineta za sportsku fizikalnu terapiju;
  • stavljanje u punu funkciju trećeg igrališta;
  • poboljšanje rasvjete na postojećim terenima;
  • ugradnja odgovarajuće rasvjete na svim terenima;
  • uređenje parkirališta uz pomoćno igralište;
  • dovršetak uređenja okoliša u klupskom Kampu

NK Špansko planira tijekom slijedeće dvije-tri godine dovršiti sve planirane projekte vlastitim sredstvima ili uz pomoć Grada Zagreba, odnosno Gradske četvrti Stenjevec na čelu s predsjednikom g. Željkom Jegerom.

Završetkom planiranih projekata kamp NK Špansko mogao bi biti domaćin priprema ali i službenih utakmica reprezentativnih selekcija kao i drugih klubova.

NK Špansko zahvaljuje ovim putem na dosadašnjoj suradnji i potpori svim vijećnicima Gradske četvrti Stenjevec u mandatu 2013-2017 (Andrić, Bešić, Čogelja, Gombović, K.Jelić, M.Jelić, Jurčev-Sudac, Kurešić, Lovrić, Međeral, Mujkić, Ogrizek, Olujić, Pučić, Pustahija Musulin, Šarić, Šplajt, Vrbić i Vukelić) koji su svojim glasovima poduprli različite aktivnosti kluba a pogotovo kada je riječ o novoj umjetnoj travi na našem pomoćnom igralištu.

Upravni odbor NK Špansko

NK Spansko Umjetna trava IMG 6653 NK Spansko Umjetna trava IMG 6654