YT Avenue - шаблон joomla Авто

Škola nogometa NK “ŠPANSKO” - obavijest roditeljima članova

Poštovani,
počele su aktivnosti Škole nogometa NK “Špansko” za natjecateljsku sezonu 2018/2019. Raspored treninga za svaki tjedan vidljiv je na oglasnoj ploči i službenim stranicama Kluba.

Kao što Vam je poznato, poslovni račun Kluba bio je blokiran u periodu od 28.03.-05.06.2018. godine, te je pokrenut stečajni postupak nad Klubom. Zahvaljujući naporima i razumijevanju djelatnika Kluba, sportskih djelatnika (sudaca, delegate, liječnika), ZNS-a, HNS-a, Gradskog ureda za sport i mlade, Vijeća Gradske četvrti Stenjevec, a posebno Vas roditelja, koji ste urednim plaćanjem članarina na žiro račun Kluba značajno doprinijeli brzoj deblokadi poslovnog računa obustavljen je stečajni postupak nad Klubom.
Zbog značajnog odljeva sredstava sa poslovnog računa za potrebe deblokade (cca 280.000,00 kn) nisu plaćene sve obaveze. Stoga Vas molimo da kao i do sada, u skladu sa svojim mogućnostima, izvršite plaćanje članarine za mjesec kolovoz čim prije, isključivo na poslovni račun Kluba. Posebno molimo one roditelje koji imaju dugovanja da ista podmire čim prije. Evidencija i podaci o dugovanjima dostupni su kod voditelja škole nogometa i trenera.

Podaci za uplatu članarina:
IBAN: HR95 2360 0001 1014 1843 1
Poziv na broj: OIB člana
Opis plaćanje: Članarina za mjesec u godini i ime i prezime člana

Za pitanja oko plaćanja članarina, stanja dugovanja i drugo možete kontaktirati i tajnika Kluba na mob. 095 3894 325 kao i na adresu elektronske pošte tajnika berislav.zelenika@gmail.com
Prije početka natjecateljske sezone 2018/2019 sa roditeljima svih generacija održati će se sastanci, na kojima će ispred Kluba biti nazočni voditelj škole, trener i tajnik Kluba. Pravilnikom škole nogometa NK “Špansko” ustanovljeno je Roditeljsko vijeće.
Poveznica na tekst Pravilnika:
http://www.nkspansko.hr/o-nama/pravilnik-nogometne-skole-nk-spansko

Stoga je potrebno, najkasnije do prvog sastanka da roditelji svih generacija izaberu predstavnika svoje generacije u Roditeljskog vijeće.
U redovitim aktivnostima Klub je dužan ZNS I HNS dostavljati određene osobne podatke članova. Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Klub je dužan osigurati da se podaci koje prikuplja od svojih članova koriste sukladno odredbama Uredbe. Obzirom da je Uredbom potrebno osigurati pismenu privolu za obradu osobnih podataka, Klub će svakom roditelju poslati obrazac privole koji je potrebno popuniti i dostaviti u Klub.
Ovu obavijest tajnik Kluba dostaviti će i putem elektroničke pošte na adrese koje se nalaze u bazi podataka Kluba (Registar članova). Ukoliko ovu obavijest ne dobijete na Vašu mail adresu javite se tajniku Kluba na mob. 095 3894 325 ili na mail berislav.zelenika@gmail.com.

S poštovanjem,
Tajnik NK “Špansko”